Shakira

Åh. Hur tjusig är inte Shakira på denna bild? Lyser om henne.


Feverie

I'm ill. Sick. Seg.
I'll be back.

Glad första Advent.

Önskar Jules. (& Jules).


Strong

Snodd fr Notebookdoodles


Kärlek om lycka.

Lördagsgrubbel.

Har ni tänkt på alla definerar lycka olika?
Men att det på något sätt att det finns genvägar. Som om att man tänker att visst är kärlek viktigt men det är alldeles för läskigt också. Så istället för att bli sårad och lämnad gång på gång så kan man byta ut den chansningen man gör när man faller för någon. (Ni vet när hjärtat bestämmer sig att våga).

Om jag istället köper böcker och filmer om den romantiska kärleken då känner jag den också. Eller äter något fantastiskt som stimulerar smaklökarna tillräcklig så klarar man sig. Då har man känt kärlek utan att lämnat ut något av sig själv. Men så känner man att något fattas. Den kärleken jag känner för min dator (<3) är inte alls detsamma som för en annan människa. Jag får ju mer tillbaka.  Men att våga. Det är det svåra.

Samma sak är det ju när det kommer till lycka. Om inte ännu mer. Lycka har man nästan glömt att det kan komma inifrån. Man har hört det någongång men fick för sig att det var en myt. Så antingen tränar jag mitt inre, mig själv att kunna känna lycka oavsett vad som händer runtomkring mig. Vilket känns mäktigt. Men hur gör man? Hur lyckas man? Meditering? Själv eller i grupp?

Så ser man den där reklamen, artikeln och andra medmänniskor prata. Kanske finns det ett lättare sätt. Ja, genom mängden kläder man äger, all mat man äter och alla tekniska coola prylar man uppdaterar sig med. Ja, alla verkar ju lyckligare då. Ja, det kan man ju se på Facebook. Men man känner det inte själv. Man tittar sig omkring och ser allt man äger och upptäcker att det är allt annat än lycka. Trots ser man folk som ler. Vad gick fel?

Klämmis

Jag hatar att komma i kläm.
Jämt. Jämt. Så kommer man i kläm.
Och den enda som märker det är jag...

Noir Blanc Et Rouge Partout

NoirBlancEtRougePartout couldn't have said it in a better way;

"You see that girl? Yeah, her. She seems so invincible, right? But just touch her and she’ll wince. She has secrets and trusts no-one. She’s the perfect example of betrayal, because everyone that she ever trusted, broke her."

The world of Dreaming


Igårnatt drömde jag en mardröm har jag för mig. Sömnen var ojämn, hörde tidningsbudet och jag vaknade orolig. Natten tills idag sov jag ojämnt också, hörde tidningsbudet än en gång men drömde en varm och fin dröm. Vilket resulterade i att jag vaknade leende. Tänk vilken skillnad. Att drömmar kan påverka och framkalla olika känslor.

Det var en fin man i drömmen som log och rodnade när han tittade på mig. Gav ifrån sig ett nöjt ljud efter han kysst mig lite prövande och märkte att jag inte ryggade tillbaka. Hans blick gav mig fjärilar i magen som höll i sig tills jag vaknade.

Det gav mig tack och lov mer energi i höstens mörker. Hihi.
Spännande att se vart drömmarnas land för mig någonstans inatt...(Bilder lånade fr Love exists).

Miss

Jag saknar Xreighted jättemycket.
Det var en jättefin slags blogg med fina bilder och texter som
får en att le, sakna, känna sig varm inombord och t.o.m. rodna.
Och nu kommer jag inte längre in på den. Vad hände?

http://xreighted.tumblr.com/

Onsdag

Today I'm tryin' to force out some hearts in my life to think about:
(So that I won't turn into a bitch completely..)

- Att godis är en galet kul frukost.

- Min lön var en positiv överraskning trots the lack of work.

- Sidor & vänner på facebook som The Secret, I feel Happy, Happiness,
Gabriel Gibson och I love to travel. För att de statusuppdaterar med citat som uppmuntrar.

- Johanna ringde och pratade lite. Bara för att.

- Att jag faktiskt skrev arbetsansökan igår.

- Och fixade med inbjudningskort i timmar fast det kändes som minuter.

- Att november snart är slut.

- Flygresor.se är en bra hemsida.

- Att jag är bjuden på middag ikväll.

Att veta och att inte veta - Det är frågan.

Att det ska vara så svårt att veta vad man vill (Jag blir faktiskt lite irriterad på mig själv). Jag sitter och tittar på dyra (hehe) utbildningar utomlands. Typ study abroad. Men asså jag vet inte. Jag tänker att jag liksom bli upplyst och bara "Aha! Det där. Det är så jag". Så får jag ett mål. En insikt och så hörs melodierna av Halleluja i bakgrunden.

Men ne. Så lätt kommer jag väl inte. (Jo, please...).

Planning for dinnerparty

 

Jag har ju tänkt bjuda några vänner på mat och mys om ca 2 veckor =) Jag ska ha tema också. Och så nyfikna de små tokarna är. Men jag är bra på hemligheter ;) I won't tell. Hihihi. (plus att vi får se om temat funkar..)

 

Bilden är från påsk för ca två år sedan. Mycket mat och få gäster. Så det blev att pressa i sig ägg, brie, päron, persikohalvor, vin och oliver för fullt (dock inte allt på en och samma gång). Kvällen var rätt mys ändå och mätta, ja, det blev vi =) Men denna, denna kväll som kommer, den skall bli bättre...

Mohaha.


I'll be gone til November(source; http://lesmokingimage.blogspot.com/)

Yesyesterday


Såhär såg jag ut igårkväll när jag var bjuden på inflyttningsfest.


Det pussades...


...och busades.

 

En fin kväll. Som idag började tungt, tungt (lättades upp en aning m Björnbröder och saffranscheesecake).
Oh well. Vad gör man inte för fina vänner och lättdrucken alkohol (på gott och ont, varannan vatten, någon?).


sushi

Mums.


J

Bjussar på en av mina första bilder jag trixade till i photoshop. Visar ju sällan mina egna bilder, vilket egentligen var anledning till start av denna. En mer seriös variant av bilddagboken. Det gick ju bra. Hahaha. Jag blev för blyg tror jag. Bilden är iaf fr a long time ago. Kanske sisådär 2005/2006. Nowadays är det lite väl för sällan jag gör om bilder på det sättet. Kan bero på att det inte är något kul att fota numera. Konstigt. Inspiration skall come back;)

Nu måste fröken kleta på makeup i fejjan.

=)


Harlequin

(stulen fr Lolitas.se)

 

Åh så fina fossingar. Såna fina vill jag ha. Typ imorgon. När jag ska på inflyttningsfest. Ja. Det blir nog bra. Och utan täppt näsa. Vill ju inte gå igenom olyckan att säga majs och det låter som något annat. Än en gång. Hehe. Men i alla fall. Det blir nog bra med lite socialt umgänge. Jag blir liksom nästan mer asocial ju mindre jag jobbar. Not good. Annars löser dig sig nog med lite vin. Hehe.

 


Det här är för er av mig om Linus.

G'day, mates.
Jag vill mest bara berätta om en kille som skriver. Och så han skriver. Det blir bara hjärtan på nästan varenda inlägg från mig. Jag kan ju erkänna att jag inte alltid utövar någon direkt hjärngympa när jag surfar omkring. (eller när jag gör annat heller för den delen..mummel) Jag tittar på lättsamma serier, läser lättsamma böcker och ytliga bloggar. Men sen så läser jag ett inlägg (eller tre, människan bara spottar ur sig klokheter) av denne Linus och tänker wow. Så rätt, så sant. Så får jag lite hjärngympa och påminner mig själv att det är så viktigt att tänka längre än vad näsan räcker. Och det gör Linus. Det gör Linus varje gång.

Här är adressen a la Linus; linusfremin.wordpress.com
(in och läs, in och läs!)

Sen tänkte jag vara julig och länka direkt till några stycken av alla de inlägg som jag gillar:


http://linusfremin.wordpress.com/2009/11/19/barn-behover-inte-pappor/


http://linusfremin.wordpress.com/2009/11/09/de-misslyckade-skolfotonas-dagar-ar-over/


http://linusfremin.wordpress.com/2009/11/04/varfor-ar-inte-fler-upprorda/


http://linusfremin.wordpress.com/2009/10/28/disneys-dumma-brudar-och-raddande-karlar/


http://linusfremin.wordpress.com/2009/10/23/att-sta-i-skuggan-av-sin-man/http://linusfremin.wordpress.com/2009/10/23/du-lurar-dig-sjalv-om-du-ar-fet-och-gillar-det/

HihihalloweenHihi. Lite roande pics fr Halloween. Jag var/är mkt nöjd med min Jokerimitation. Även om jag prövade på att vara ett monster av ngt slag på slutet. Det känns alltid lite uppmuntrande (lugnande?) att titta på bilder sådär under hösten. Speciellt fr de bilder som inkl. palmer, värme och sol;) Det är så himla mörkt nu. Jag blir alldeles koko i huvudet och seg. Trots det faktor att jag inte jobbat särskilt mkt. Plz, ngn bli sjuk. Höhö. Så jag kan köpa juleklapps också.

Annars besökte Katta mig igår tills idag. Och det var alldeles underbart och perfekt i novembermånaden.
Nu ska jag varva ner med te, heroes och lite läsande. Besos.

December and I


(Le fashion, Knight cat & Le smoking)


Snart kommer jag vara ensam i en stor 3a. Det känns fint. Jag ska leka bohemisk, dricka vin och måla.
Bjuda vänner på mat. Titta på film. Röka. Laga mat. Fira advent m pepparkakor och glögg. Eller inte göra någonting. Kanske bara läsa. Bara drömma. Bara vara.

Por qué?

Haha. Tre sekunder senare hittade jag en artikel som började såhär:

Seeking employment in Spain is not easy, particularly outside the major cities where unemployment is high, Also, if you don't qualify to live and work in Spain as a member of an EC country, then obtaining a residence card can be time-consuming and frustrating. Americans and other foreigners without the automatic right to work in Spain must have their employment approved by the Spanish Ministry of Labour (Ministerio de Trabajo) and obtain a visa before entering the country.

 

You shouldn't plan on obtaining employment here unless you have a firm job offer, special qualifications or experience for which there is a strong demand. If you are seeking a particularly well paid job then you should speak fluent Spanish. Being attracted to Andalucia by its weather and lifestyle is laudable but doesn't rate highly as an employment qualification.

 

Haha goes uhuh.

Eller sa någon..hm.. Australien..?


No comprendo

Ehh. Försöker vara duktig och kollar upp utbildningar och jobb. Eftersom lilla ICA inte har ringt lilla mig på 7 dgr.  Fast det är rena rama grekiskan eftersom jag försöker hitta typ enstaka kurser i spanien. Eeeh. Mitt huvud bara eeh.

Qué?

But, Honestly


Foo fighters goes on break. Aaw. =/

24 okt - F i e s t a

 

Ett par bilder från en bra bra lördag. En polare blev 20 år och valde att bjuda på stort. Tackar man tackar, mat, dryck och glada leenden. As you can see (Speciellt snubben i bakgrunden på en bild). Hurra för lyckande partyn =)

 

 


Tuesday

Listening to:

The Cribs - Men's Needs


T r a v e l i n g L i v i n g S m i l i n g


Heyochhå vad jag vill resa och leva och ba; ooooooh.

Elin de Mar

Eftersom jag är förkyld och nerkrävd i min säng så har jag tittat i gamla fotomappar. Såhär såg jag ut för ca två år sedan, tror jag det var. Blondie med en lite brunaktig lugg och en färsking på krogen ;)

 

Och här nedanför är en bild på två blondies =) Elin och jag.
Jag är ju superpirrig för hennes skull, Hon ska nämligen till Lloret de Mar (Ja, en smula avundsjuk är jag också, ok). Hon ska gå en reseledarutbildning med en massa härliga människor, i en fantastisk miljö och bli en och annan erfarenheter rikare.

 

Här kommer några inspirerande bilder tillägnade Elin som jag tog när jag varit i både Barcelona och Lloret:

Jag, utanför vårt hotell i Lloret. Vem vet, det kanske du kommer gå förbi någongång? ;)

 

Surf =) Helt okey uteställe. Det som gav det ett par plus var de 20-tal olika shots de hade för endast 1 euro styck =) Annars tyckte vi om både Tropics och Mobys (som var dörr i dörr).


Den här snyggingen sitter uppe på Hard Rock Café i Barcelona city. Jag gick mest runt och gapade där inne och ville fota alla bilder, autografer, gitarrer och outfits som satt uppe på väggarna ;)


Och slutligen, en av mina favoritbilder från denna resa, Barcelona by night!
Hoppas resan blir fantastisk, något du sent glömmer och bara början på din karriär som reseledare ;)
Love you, så ses vi på ditt lilla party imorgon.

Klassiska Naturliga modeller.

Den här bilden hittade jag på http://stardustandsequins.wordpress.com/

Där poängterades det mest om att de flamsade runt. Silly girls. Det jag reagerade på var deras armar. Speciellt på hon i vitt. Det ser liksom inte helt friskt ut. Hm. Eller det jag egentligen reagerade på var att det bara verkade vara jag som lade märke till det. För personen som skrivit inlägget nämnde inget om det. Och de som kommenterade nämnde ingenting om det. Bara hur fina klänningarna var och hur söt en av modellerna är. Hm. Am I overreacting? Does it look healthy? Hm.

 

Silly girl?

 

 


You and me -Ni kan få den här låten också. Sök på texten om det känns svårt att höra.
Hörde den på ipoden idag, under snöregn och snuva.  

Den ger mig lite glädje och sorg i hjärtat på samma gång.

Lite vad det känns som om vad vuxenkärlek is all about.
Sorg för att jag har svårt att se ett fungerande äktenskap. Vet inget äktenskap med kärlek. Vilket betyder i sin tur att jag inte ger mycket om mig och mina blivande kärlekar i framtiden...Sorg för att om jag får skilsmässobarn så hoppas jag att jag och fadern är vänner och bo i samma stad och faktiskt har gemensam vårdnad och del i barnens liv...

Men glädje för att det är en kille som sjunger, Dave Matthews band känns inte som sådanna som skriver smörlåtar för pengarna. Det känns för mig som om det kommer från hjärtat. Och det ger mig lite hopp. Hopp om vuxenkärlek, viljan att se världen ändå och tillsammans med varandra. Mål tillsammans som ett par och inte bara föräldrar. Mål om kärlek, hopp, resande, trust and living.


Ni ser väl vad hösten gör med mig. Det är crazy. Imorgon vill jag känna mig som en filbunke...
....Nåväl, en leende filbunke då ;)


Joker in progress


En till bild, fr Halloween som mum's man har tagit fanns det på denna dator.
(plus bilder tagna på mitt rum som stökigt. Andas. Jag blir inte sur. Jag har visst privacy i mitt hem... aaargh. *fuuula censurerade ord*)

Jag är förkyld och bitter. Tror man blir det av november. Ja, nu skyller vi på november. Men Halloween var sweet.


H a l l o w e e n

Now comes the part where I relieve you, the little people, of the burden of your failed and useless lives.
But, as my plastic surgeon always said: if you've got to go, go with a smile!

Mohaha.


Lördagskvällen var mycket lyckad. Jag log hela kvällen lång;) Umgicks med alla möjliga olika typer på kalaset. Alltifrån en indian, död runaway bride, militär, läkare, patient (som drack sitt eget blod), kissikatt och hård boxare. Dagen efter dock var jag inte lika leende. typ 4h timmars sömn och sedan jobb. uuh. Det var det dock värt!
Mer maskerad åt folket, tycker jag ;)

RSS 2.0