60's dreaming of independence

Scratch in the palm of my hands.


unknown, our parentes were awesome.

Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel


(Med Notre Dame i bakgrunden;D Ouí).


Paris 1.
Så fint.
Så fint.

20.44Vinterjanuari som tjuvar energi.

Oh, vad jag är trött. Oh, vad jag inte orkar med snöstormen utanför. Oh, vad jag inte orkar köpa ordentliga skor. Trots att jag en aning purken varje gång jag blir blöt om fossingarna. Oh. Suck. Suck. Suck. Dubbelsuck. Gäspar, mår illa, ont i ryggen, yr i huvudet, ömma axlar och ingen aptit. Lilla fina januari. Dags att fara vidare med snön med dig. Låt de stackars svenskarna hinna ploga innan det faller ny snö. Undrar hur jag ska hålla humöret uppe...te? Done that. Movie? Done that. Candy? Done that. Kramar? Inte gjort! Det vill jag se om det hjälper;) En bubbla utan måsten, klockor, snö och kyla och bara vänta ut stormen vore fint. Med fingrarna om varandras, te och filtar. Mmm.

Men jaja, bäst att minnas att snön kommer att försvinna. Om än tillfälligt ;)


Virriga Uni och virriga Jules

Eeeh. Uni is very, very weird. Hrmf. Not feeling that smart today. Ujujuj.
Thnx for pretty Mads though, she's a really smart one ;)

My Eiffel


zombiejules

Hahahahaha. Hohohoho. Kookooo. Jag sov typ 3h idag. lade mig vid halv 05. Sedan var det bara att le fint på jobbet kl09.00 Koko. Jag var sjukt hyperaktiv. Kraschar väl närsomhelst. Men det var det värt! Precis som Paris. Ja de ni, det var sjukt värt! Så ni får vänta sött på mer liv i denna blogg. Soon, habibis. Soon...

Plus

Mellan 4 - 8 plusgrader i Paris de kommande dagarna.
Mmm, nästintill tropiskt för oss nordbor ju;)

Lykke J ;)


(etc...)

Fröken lycklig (jag, alltså hehe) är jättejättetrött och jättejätteglad. Jag har liksom massa fina vänner, en finfin lördag hos dareling, är rätt så trevlig och ska framförallt till PARIS IMORGON! Det känns ju inte riktigt helt på riktigt. Jag kommer nog bara vara jättevirrig och inte hinna med ens något av det jag vill göra utan bara säga; Wow. Till allt. Eller nej, jag kommer säga wow, chéri. Och så ska jag dessutom se Depeche Mode (Klick, klick!). Herregud jag kan ju inte klaga för fem öre. Mmmm, hur mys? Fantastiskt mys. Nu bör jag microsova pyttelitet. Packa, le massvis och sedan socialisera med Mads och Vea. Ouí!!!

Irritation numero uno

Hundra år att göra strömming och potatismos.
hur går det till?
S u c k .

Mads


Mads is back =D Och jag älskar min blåa rosett, är sjukt hungrig och ser fram emot tisdag. Fint. Och kvällen.
Ja, it's pretty nice alltså. Söndag. wei.

Allas kära Stilikoner

Kollektiv kärlek.
Alla älskar vi Kate Moss samtidigt, Alexa Chung eller Olivia Palermo. Not really my style.
Hm. Rätt så typiskt. Men men it's a world wide trend ;)


Alice, Johnny and Jules.

Jag är en aning rastlös. Hm. Suck.
Ps. Photo by me as; The Cheshire Cat. Mjau.


Bubblan


Jag dör. Jag behöver. Ge mig! =)
En dag kommer jag ha ett sjukt coolt hem. Mmm. Och Fia kommer hata det. Mohahahaha....
(fr Sofis snapshot)

Välkommen

Nytt sedan de senaste klumpigheterna;

- Ett litet blåmärke dök minsann upp på vänster knä.

- Beställt nytt betaltkort efter att man fylleglatt lämnat kvar det på krogen(antagligen). Omedvetet.

- Ignorerat min Att-göra-lista minst 23 ggr.


- Rusat upp mig själv med en massa nervositet inför uni och dog hela tisdagen.

- Simmade även den dagen. och dog än en gång. Min kondition ligger nog på samma nivå som en kedjerökande, överviktig man i Texas. Och mina simrörelser i samma nivå som ett "valfritt fantasifullt djur som simmar förfärligt". Halvdan kombo om jag ska vara ärlig.

- Överlevde onsdagen och välkomsdagen på uni. Som alla andra redan hade förutspått.

- Promenerade vackert hem och funderade än en gång hur galen vinter vi har. Ja, min hjärna utvecklas mycket och ofta.

- Sjukt ohälsosamt vinsug. Längtar till fiesta a lá Elin på lördag och undrar om jag kan lura i någon busigheter till Kåren på fredag dessutom. Min lever gråter.

- Städa vare, ja.

- Tycker om det franska ordet för darling: Chéri =)

- Nollningen ikväll alltså? Freaky. Avatar ikväll alltså? not as freaky.

- Herrgud,  J a g   ä r   n u m e r a   s t u d e n t .  Det är ju helt sjukt.

Klumpigt, Måndagsbarn.

Hoho.
Ibland tror jag nog att jag är lite av en seriekaraktär. Minsann. Hur, kan man ju undra då? Jag viftar lite väl ofta på händerna, säger lite väl knasiga saker och snubblar var och varannan minut. Som idag t.ex. så blev jag skjutsad på en cykel. Satt framtill på cykeln kände mig som ett småballt barn. Typ. (Gnydde lite oroat i olika svängar när snön bromsade in lite väl. Men cykelföraren hade koll på läget. Utan mina små ljud). Nåväl, med den vanliga turen som jag har så åker det  s j ä l v k l a r t  förbi en polisbil. Kanske ignorerar dom oss. Nej, moraltanter som de är (hehe) så tutar de såklart.

Så Julia, vars hjärta stannat lite lätt för att låtsas vara osynlig, blir livrädd (speciellt tanken på böter...) och flyger av cykel. I farten. Och jag föll ner. Hehe. Duns! Rakt ner i snön. Och pep... Av skratt. Haha. Undrar hur polisernas reaktioner på det kan ha varit? Till och med jag hade velat sett hur det såg ut.

Oh well, jag är ju ganska van vid det här laget. Faller dit och hit på alla möjliga tokiga sätt. Så för att vara alldeles positiv om det (och alltså kväva känslan av pinsamhet inombords) så kan det anses en aning charmigt. Och om inte det, så minns man ju mig mer eller mindre. Yeah. Good mondaymorning.

Haha.
Boom ;)

Purrpurr

PurrpurrKärlek =)
Riktig liten go' tjockis. Man vill ju bara borra in ansiktet i pälsen och nypa lite lätt i kinderna på'n. Mmm. Om jag ska ha katt då får det nog bli en Russian Blue (bilden) eller en siames katt. Lite extra dragning till dom. (Tror jag stal bilden fr Yvan, Facehunter..)


Bleu en français

Jag har bara bra relationer i mitt liv och fina människor runtomkring mig. Det känns fint.
Psst. Åh, Julia vill ha en färgglad jacka, kappa eller cape. =)


Weather

Hehe. Krispig kyla. Jodå. Mellan -16 och -21 grader. Det värmer. Inte. Mycket. Burrr. Så min kärlek till vintern sjönk lite grann. Ungefär i samma takt som när graderna sjönk. Nu hoppas jag på att graderna åker upp en bit, så inte öronen faller av. Då ser vi nog hur min nya kärlek glider upp igen. Och denna gång i takt med värmen... ;)

Magical

Jag blir mer och mer påmind om att ingenting är konstant. Ett lätt exempel är att jag alltid har gillat hösten, fått ångest på våren, hatkärlek till svettningarna på sommaren och garanterat en långvarig trötthet på vintern. Men i år var det helt annorlunda. Våren gav mig ingen direkt ångest. Sommaren var fantastisk och allt jag ville var att känna varenda solstråles värme på mig. Jämt. Hösten var inte lika vacker som förr och känslan av ro bytes ut mot rastlöshet.

 

Och sist men inte minst vinter, den förvånande mig mest. Den har aldrig varit så vacker som nu. Så fridfull och så sagolik. Fast på riktigt. Vitt och glittrig snö som knastrar under fossingarna. Lager på lager för att klara av att vara ute i 10 minuter och rosiga, stickiga små köttbullskinder. Men jag har varit leende ändå (även när flingorna har piskats i ansiktet och mascaran har runnit). Vi får väl se om jag ser det fina i den gråa slasken som kan (kanske) dyka upp. Hehe.

 

Men som sagt, förrut tyngdes mitt hjärta av att ingenting är konstant (mer eller mindre, man kan ju ta detta hundra ggr längre med universum...m.m.) men nu tycket jag det är lite intressant. Vad mer kommer jag börja tycka om...? Vad kommer vara nytt? Vad ger mig värme i hjärtat när allt annat fryser..?

Den som lever får se. Puss.


Tvåtusentio

Men strax innan dess såg det ut något i den här stilen;

En tjusig julafton med ett par olika klappar, mat och massa mys. Jag fick bl.a. euro, en bok m fotografier fr museum's, smink och en bok om monsters genom tiderna. I gengäld gav jag bort en tavla, en tröja och biljetter till The Bounce t.ex. Efter det blev det nyårsafton som nästan gick förbi smärtfritt ;)


(Jules första dagen av resten på 2010...)

RSS 2.0