R a n d i g

Vilken otrooooolig bild. (fr KnightCat)

 

Speciellt nu. Häromdagen drömde jag om tigrar och städer bland stjärnorna. Kändes alldeles naturligt att leva tillsammans med tigrar bland alla klara stjärnor. Inte långt efter drömmen, kom ett brev om att skänka bidrag till just tigrarna via WWF, och igår ett samtal med någon speciell som studerar och har ett projekt om just WWF. Att de är okey. Och idag denna bild. Sammanträffande är så fascinerande...

 

Och ja, jag skänkte pengar=) Tyvärr vet jag inte om det var självaste WWF som fick det, eller specifikt orangutangerna för jag blev en aning förvirrad men oavsett så var det en god gärning. Kanske satsa på att bli en tigerfadder ändå..? Fortsättning följer...

 

Ha en grym dag -  Tigrpussar :-*


Hihi

Tack fina Elin för den fina fikan idag.
Viggo och jag ser så fram emot att få umgås med dig på tisdag igen ;)
Kramkram V och J

Death Cab for Cutie


Honest heart

Jaha. Nu har mitt hjärta börja leka med mig igen. Alltid är jag oförberedd. Alltid tror jag att det har gått över. Som om jag klarade undan det denna gång. Eftersom jag var så glad och nöjd. Drömmer om bättre platser och har hopp om att det kommer att ske. Njuter av dagen här och alla höstens dofter som finns här hemma. De som får mig alldeles varm inombords. Njuter av mina kaffekoppar och fika stunder. Mys.

 

Men sen, såklart. Så blir min känslor huller om buller och jag vill mest bara sucka. Vill bara kura ner under mitt trygga täcke tills det går över. Positiva tankar går över till vad livet egentligen går ut på. Det slutar ju bara på ett enda sätt... Om hur allt står stilla nu. Att jag är själv. Att listan på vad jag inte kan, är längre än det jag kan. För jag ser inte. När det gäller mig själv så är jag blind. Och värre var det när jag var tillsammans med någon, då höjde jag upp den andra till skyarna och sänkte ner mig själv till botten. Konstigt.

 

Men sen går dessa stunder över. Tack och lov. Jag skakar av mig all drama jag lyckades skapa alldeles på egen hand. Skakar lätt på huvudet och tänker att jag var allt lite fånig. Nä, inget mera sådant trams. Nu ska jag bara tänka positivt och njuta av livet! In med det goda och ut med det onda... Så mår jag bra. Ler. Lever av mina fina små serier och drömmer. Umgås och trivs med vänner. Tror att jag klarar mig. Tänker att det har gått så bra så länge nu. Jag är lycklig. Och så kommer allt tillbaka igen. Så går det runt, runt och runt. Luckily, The good times are more common than the bad times, so I should probably focus on those instead.I'm guessing this is just how life is...


G ö t e b o r g <31. Vår ankomst under en varm dag och så såg jag dessa hjärtan och blev glad=)
2. Så glad att jag spexar...
3. Princess Emelie sminkar sig.
4. Vår utsikt a lá Liseberg.
5. Me.
6. Fint vid vattnet. Älskar neon.
7. Emelie vid vattnet.
8. Sedan dansade vi till ljudet av Madonna inne på Valand.
9. Jag sätter på mig skorna - redo för The One...
10. Vi ser en aning pillimariska ut.
11. vi peppar för MADONNA!!!
12. Ullevi, Scenen, vi dog.
13. Vi i ponchos pga förfärligt regn men vi var glada ändå. Med skrynkliga fingrar, enorma leenden och ett par tårar längst kinderna (ok, ok jag såg ut som en panda, snorade som ett barn och lät som en trana..) såg vi den största stjärnan ever. Min idol. Jag är så sjukt lyckligt lottad.

Fortfarande tagen av det. Min Madonna =)
(Ja, jag är besatt. Stalker-varning. Vad var hennes address nu igen..? Mohaha).

Tungt huvud pga cold

Förkylning.
uhäh.
I wanna travel. see some of the world. But what, where n' when..?
Where should I start? What do I want...?
Torsdagsbekymmerier.

Good luck

Skall på Jobbmässa idag...Kommer att gå bra, eller..? Haha.


I've gotta feeling <3


Åh. Åh. Låten är så Johanna-Julia-Alanya-Åh. Men videon är tillägnad Madina om fröken fortfarande surfar in hit. Makes me smile=) (psst. ännu en video att lägga in på favoriter).

Höstig sommar


I adore.


Typiskt Jules ;)

Hehe. Hehe. eeh. Jag tänkte ta tag i mitt tredje världskrig till sovrum och få det att se ut som ett sådant. Men så, eh, ville jag inte riktigt städa utan började möblera om istället. Och då, snubblade jag smidigt nog in i mitt tidningställ och fick skrapsår på ryggen...

...Och nu vill jag liksom inte slutföra det jag påbörjade. Haha.

(Jag går och köper godis som paus...eller liknande).

Trender spring/summer 10

Jag känner lite njae inför modet i vår. Mest beige, vitt, ljusgrått och ljusblått. Verkligen inte jag. Alldeles för clean och lugnt. Jag vill ha mer action, mer färger, mönster m.m. Som tur är kommer det antagligen vara lite leopard och puffärmar också. Så jag får köra på leostyle från topp till tå medan alla andra e sportigt fräscha. Haha. Mjau...


1607 wait a minute

Trött trött borde städa vila ringa packa upp blahblah jag är typ blondish nu very odd resaddicted redhotchilipeppers ute med vovve idag mys seg mat hm borde sminka mig nervös konstigt inlägg hattfnatt hahaha puss lite annorlunda blogginlägg I like kanske ska fortsätta med detta borde fixa med bilder videos mitt liv är fyllt med personliga måsten suck men puss igen iallafall =)

Underhållning:

Här har jag roat mig med sminkning. Min inspiration var regnet och solskenet utanför. Hm...För jag såg ju såklart en regnbåge då och blev så glad att den fick fastna på mina ögonlock =) Idag ska jag vara jätteglad. Puss!


Alanya BåttripÅh. Vad jag hade roligt i Alanya, hörrni. Jag tjatar ju ständigt om hur jag vill åka utomlands och det var sjukt lyxigt att ligga och sola i 35 graders värme i september. Rekommenderas =) Dock blev inte denna trip något som stillade mitt utomlandsbehov utan jag fick snarare en blodad tand. Så ett antal ggr i timmen dyker ordet utomlands! upp i skallen (gärna med en smiley bakom). Vilket känns trevligt och uppmuntrande (och något IQ-befriat...)

Här får ni en liten video jag filmade när vi var ute med Alanyabåten. Imponerade av den så kallade Apan Ali...Puss så länge och så får ni hålla tummarna ordentligt att bilder och videos kommer upp så snart som möjligt.


Förlängd årstid.

Det märks att folk börjar förbereda sig.
inför hösten.

Reaplaggen i butikerna försvinner bort från hyllorna och gör plats åt mörka, ulliga höstkläder. Ingen bikini så långt ögat kan nå. kollegieblocken, pennorna oxh ryggsäckarna kommer fram också. Skolorna har börjat och regnet likaså.

Men på något underligt härligt sätt så kommer jag undan. Lite grann ialla fall. Jag som tänker och tänker bara mest hela tiden får äntligen pausa min vanliga-panik-över-mig-själv,-livet-och-staden och bara känna lite sommar. På riktigt. Det känns som om jag får en vecka längre sommar. Hur lyxigt är inte det? Åh, lyllos mig. Det känns bra. Det behövs. Så de klassiska frågorna som kommer, om vad man skall göra i höst. Dem kan jag bara ignorera alldeles leende. För först, först ska jag på en liten fin semesterresa. Åh, vad jag är värd det. Faktiskt. Få leva lite.


RSS 2.0