Just playing with thoughts of fashion and time

Har ni tänkt på att just manligt är rätt så trendigt nu i modevärlden? För oss kvinnor alltså. Jag tänkte lite extra på det idag när jag såg bilderna här nedan.

Markerande axlar, kavajer, stora skjortor, så kallade pojkvänsjeans och mkt dragkedjor alt. nitar och skinn. Inte fullt så mycket figursytt. Är det ett svar på lågkonjukturen? Troligen. Det känns som om det har hänt förr. Speciellt vid sådanna här tider. Tidigare när världen inte har varit på topp så har kvinnomode influerats extra mycket av herrkläder. Vårt yttre ska inte längre bara vara vackert för ögat att skåda utan ge ett starkt intryck av styrka, tuffhet , unisex och makt. Jämnställdhet.

Våra kläder blir en symbol för att vi klarar oss minst lika bra i den hårda världen som vem som helst. Det är en självklarhet att vi kan tävla och konkurrera med the big boys up there. Bevisa vilka som kan få planeten i balans igen.

Hihi. Bara en tanke om hur det skulle kunna vara. Nog är det underhållande att analysera mode. Vem vet, när lågkonjukturen tar slut kanske det blir trendigt att vara lite extra bootylicious a lá 50-tal med feminina klänningar och kjolar. Vem vet ;) Puss.


Source: http://community.livejournal.com/modelcouture


Kommentarer

Åh ja, lämna gärna avtryck på detta inlägg:

Ditt fina Namn:
Remember me?

Din mail: (Syns inte för andra som läser).

Blogg?

Din Kommentar till Julia:

Trackback
RSS 2.0