Coffee and Jules in......Leicester.

Music

Musik är rätt intressant när det kommer till påverkan. Jag har lyssnat på Oh Laura med albumet A song inside my head a demon. Mycket fint album. It Ain't Enough är en mycket fin låt dessutom. Men jag tror, jag tror jag blir lite deppig av det. Lite extra tung i hjärtat. Och det vet vi nog att ingen egentligen behöver mer av. Så nu bytte jag till The Kills. Hihi.

Men ändå. Funny thing, det där med feelings.

Häegen daaeiizs glaass a la coffeetruffelcaramel är yummie

Hejohå. Idag har jag haft en höstig dag. Igår hade en av mina bästa polare en superduper lyckad fest. Annars funderar jag mest eller tittar på So you think you can dance. Alltså inte så mycket att skriva om. Men en bild kan jag ju bjussa på.

Sister D n' me.


Lova är ett ord om ett löfte?

Tänka sig att ord kan vara så viktiga ibland. Man behöver verkligen höra dom. Se dom i skrift och säga dom. De viktiga orden. Det som får en lugn. En glad och lycklig. Eller bara sanningen i vitögat så att man växer. Kommunikation är viktigt i livet.

Och ibland känner jag att jag inte ens vill ha med ord att göra. Jag vill bara ta det som det kommer. Så kommer orden sedan. Bara njuta av det roliga först. Se vad som händer. Inte orden om för alltid, nu, jämt, vi. De kan vänta.

Jag antar att jag har en slags hatkärlek till ord.
Antagligen beror från person till person.

Som om den man vill ska säga det, man vill höra
är det någon annan som säger, är då det man inte vill höra.

Hm.


Back

Tillbaka från min lilla trip. Som vanligt är det blandade känslor angående hemkomsten. Lite lättnad och lite saknad. Jag har alltså besökt min syster och kusin i Leicester, England. Min älskade kusin visste inget så det blev en glad överraskning med andra ord. Mer om detta kommer.

Annars såg jag Imaginarium of Doctor Parnassus på bio där. Se den =) Otroligt fantasifull vilket man måste ställa om hjärnan för eftersom ju äldre man blir desto mer glömmer man bort fantasin på något underligt vis. Så denna är en bra reminder of att man borde tänka förbi verkligheten. Jag vill se den igen. Känns som om man lägger märke till fler saker då. Fantastiska skådespelarinsatser av; Heath Ledger, Johnny Deep, Jude Law och Colin Farrell för att nämna ett par. Heath dog ju under inspelningen av denna film och de tre skådespelarna tog då över hans roll. Och de gjorde det på ett utomordentligt sätt. Spelade karaktären i filmen som Heath skulle ha gjort kändes det som. De anamade hans skådespel så att säga.

Denna höst vill jag befinna mig i en mörk biosalong jämt. Jag vill se massa filmer. Bl.a:

- Midsommar.
- Up.
- 500 days of summer.
- This is It.
- Couples retreat.
- Veronika decides to die (läst boken).
- Twilight (möjligen).
- Till vildingarnas land.
- Avatar (jag dör. Som jag har längtat).
- The road (Min Viggo's back).
- Alice in Wonderland.


FlyhighSecretly

Imorgonbitti ska jag iväg på ännu ett äventyr. Det är dock hemlighetstämplat än så länge. Hoppas det blir bra ialla fall. Borde ialla fall:
a) Packa.
b) Ladda kamera/mobil/ipod.
c)Sova.
d) alla ovanstående.


Men jaja. En lite finfin flygbild nu.
Annars ses vi nog om en vecka:


Sparat på framtiden

Jag har alltså sparat er på information om mitt liv för att kunna ge en bild från the present när jag ler men jag petar så sällan på kameran nuförtiden och det blir så svårt då =/ Känns inte bra. Jag vill fota vackra bilder.
Men. men. jag har något att säga i detta inlägg, ska ni se. Inte bara skvallertrams as usual. Utan....trumvirvel:
Just nu längtar jag till januari, trots hur grått vädret brukar vara
och ångesten som smyger sig på efter nyårsbubblande, ni vet.


För jag kommer inte befinna mig här i svealand hela tiden (Aw, pust..)


Jag kommer flyga mycket billigt till...


...Denna förtjusande stad. Det är vad jag har hört att den är ialla fall =)


Och om jag utgår fr filmer och historier så blir jag nog förälskad under de tre dagarna jag är där.


För vem vet, jag kanske tokigt nog möter på en romantisk fransman med skamliga förslag.Fast chansen är rätt liten eftersom den stora anledningen till att jag åker dit är denne man och hans musik.
Mm. hjärta på det.


Och med mig, ja då har jag denna fröken =) Vi har varit på konsert förrut och det var helt fantastiskt roligt men det var hela 3 år sedan så nu var det faktiskt dags igen.


Så jag kan inte låta bli att vara alldeles leende. Och längta till januari.
Så då vet ni. Och här har vi en bild när jag ler från länge sen.
Lyllos mig iaf.


(lite bilder tagna av mig, Emelie, Madde och andra kan du klicka på för att få källan och någon har jag glömt).

Kings of Leon

Jag är inte särskilt snabbt på att uppdatera min spellista. Pinsamt seg. Håller mig till favoriter som; Madonna, Red Hot Chili Peppers, The Kooks, Snow Patrol, Veronica Maggio och Kasabian för att nämna ett par. Men idag lade jag faktiskt till ett album som visade sig vara något som föll fröken asbra i smaken, nämligen:

Kings of Leon. Låtar som Closer och Use Somebody är mycket bra.

Klicka och lyssna lite på just dem här och här.
Mmm. Very very Enjoyable.


J =) E

Julia vill ha hårfärgen <3

Nu myser jag med Emelie och sen ska jag mysa med Fia och efter det Ayla. Ujuj ;) Feels like good good day!

(plus att jag ska växla pengar, fixa tvätt-tid, leta present, boka bio och städa lite grann...)


Lite skäggstubb-abstinens

Today I'm in the mood of takin' pictures like this:

Love exists ♥
(Unfortunately...
it's much harder to do,
when you're all on your own.)

A Z U L


Oh yes, man. blue eyeshadow. Superhett på henne... Chanel. Kul med Folk som vågar. Jag är totalt sugen på massa färg och mönster. mmm. Jag tycker folk ska våga mer =) More color to the people.

Konsten att dofta

uuuhuuh. Host host flämt.
Jag tror min mor har speciella skills. Hon kan nämligen spruta på sig parfym i ett rum, och sedan luktar det i hela hemmet. Alldeles för sött och alldeles för länge. Idag är det hanterbart som tur är, men ni ska veta när baksmällan är på plats och huvudet är tungt, tyngre och tyngst då, då är den där söta, pudriga parfymdoften mer eller mindre dödande. På tal om baksmälla, så var lördagens utgång så åh himla bra. Woho!

xoxo J

I huvud på fröken Julia

Ja, jag är allt lite söt ibland. För i mitt huvud är jag aldrig hemma. Jag drömmer, reser och dansar. Och utåt sett ser ni bara hur jag ler. En vanligt litet leende. Men bakom det finns det så mycket mer. Ett helt annat liv. Fyllt med party, glitter, solnedgångar, smilgropar, gudomliga maträtter, konserter, palmer och duntäcken. Ja, Beror alldeles på vart jag far i tankarna. I am, in deed, a citizen of the world=)

(Åtminstone i tankarna...)


Alla bilderna är lånade från den oerhört talangfulla och inspirerande damen Sandra.


RSS 2.0