Torsdag den 27e maj 2010

Hello :)


Att vara eller inte vara...

..en eller två.

Ja just är jag glad. Och tre sekunder orolig.
sen glad - sen orolig. Sen glad - sen något annat.
Hm.

Undrar om man kan utveckla schizofreni, typ närsomhelst. Hm.
Time for wikipedia, tro...?


Let.s =)


Innan solen kom och träden äntligen blev alldeles knallgröna. Hejhej! Det gick så himla fort. På en vecka typ. Från att vara nakna till att bli alldeles burriga av löven. Coolt.
Inte bara jag som hade längtat efter värmen... ;)

Madonna - Livslevande inspirerande Geni"...Strong inside but you don't know it
Good little girls they never show it
When you open up your mouth to speak
Could you be a little weak..."

Stressat hjärta

(?)


Mitt hjärta dunkar alldeles för fort idag. När jag ligger ner, när jag reser mig, när jag tänker glatt och när jag tänker oroligt. Hm. Dunk, dunk, dunk som en liten kanins hjärta. Men snart. Då går det nog i dunk...dunk...dunk...Piskande regn i ansiktet idag. Eh. uh. Mjuka kuddar. Ah. Mm. En vecka kvar!

Livet har humor. Önska dig något riktigt hårt och du får flera av samma;) Haha. Alldeles tokigt för flickan med stora beslutsångest. Nåväl. Vanor och brister är till för att förändras..? Förbättras..? We'll see. Allt. Löser. Sig. Spännande att se vad hjärtat kommer besatt'a sig omkring sedan. När allt dundunkdunk har lagt sig. Solpussar.

 

Pssst. Hur mycket gillar vi bilden? ;) Massssor.


Jules klassiska hets.

Fint <3

 

Jag känner att jag har så mycket att göra att jag sitter här handlingsförlamad. Jag blir alltid det när mina måsten inte liksom når upp till mina krav p.g.a. mina begär att njuta. Det låter väl bra va?

 

Så just nu - Fettigt hår ögonen i kors, i ett rum med saker överallt, drömmer marddömmar, har beslutsångest och obviously - gnäller. Hahaha. Det roliga var. Att jag var glad idag. Sen kom jag hem... Hahaha. Hahaha.  Oh my, Oh my. Ingenting blir någonsin gjort alltid ;) (Ja, jag ska lugna mig strax. snart. nu. typ. Zzzz).

 

Hehe. Lite bloggventilation här alltså. Hehe.
Känslan lättar då asså. Aaah. Pust.


Karl Lind - Råd till min far om jag hade någon.


(ill: Måns Adolfsson).

En gång i tiden, när jag var en flitig tågpendlare, så fanns det böcker på tågen som hette Sourze. Det var lite som en provsmakning av det som ett par år senare, kom att ta över internet, blogghysterin. Folk skrev egna texter om allt mellan himmel och jord på nätet och sedan satte Sourze ihop det till underhållande läsning, att ha under resans gång.

Jag vill dela med mig av en text som betyder väldigt mycket för mig. Som ger mig hopp. Och ett leende medan jag läser. Texten, förvånade mig för att jag, på ett pessimistiskt vis, inte trodde att någon från det manliga släktet kunda tänka på det sättet. Jag är  tacksam att Karl visade motsatsen. Jag hoppas dessutom att hans roll, som en kärleksfull far, än idag går jättebra. Texten, ifrån Sourze 4, heter Råd till min far om jag hade någon, är skriven av Karl Lind, år 2001. Länk finns här.

La Noche

Åh, jag har mest drömt obehagliga drömmar de senaste nätterna. Eller mornarna kanske ja skall säga, det är ju mest de drömmarna jag minns. Men åh, undrar vad denna undermedvetna oron beror på...Stress? Ensamhet? ovetande? Vetande? Våren? Skolan? Jobbet? Minnen? Framtiden? Hrmf hrmf...

Ska vi hålla tummarna att Jules drömmer fint ikväll?
Ja, det tycker jag. Ge mig en finfin avslappnad skön dröm.

Study time

(Yvan aka Facehunter)


Kom hem när du vill

Trots att jag inte är särskilt insatt. Inte alls faktiskt,  Trots det ialla fall, kan jag ändå tycka att världens regler och system är alldeles för tokiga ibland. Att när man skadar en annan människa kan man komma undan, att ta sig rätten till någons annan kropp kan ger ett par år när det brottet ger sår som håller en hel livstid. Medan bedrägerier mot staten, fifflades med pengar, uppror mot den styrande handen och andra samhällshotande brott kan ge ett helt liv innanför murarna.

Hmhmhm. Lite skrämselpropaganda a lá världsmakter där. Ajabaja, om ngn bråkar med vår position så gör vi detsamma. Denne får vara exempel på att makten skall man inte busa med. R e s p e c t. Men våldtäksmän? Va? Vilka? Jaja, om vi hittar dom. Då tar vi det då. något år eller så. Hmhmhm. Jag har tänkt det förr, men kom på det igen när jag sneglade på: Länklänklänk.

Freaky Fcking Friday

Idag hade jag velat:


a) Gått på Kårens barrensning
och hehe, rensat baren ren ;) Boo'djaah.


Eller:


b) Gått på Frimis och kikat in lammkött a lá Paradise Hotel
och inspirerats av Stureplanfröknar.Men nä. Jules jobbar imorgon. Hon jobbar dagtid. Hon börjar 07.30. Det betyder att vakna vid 06.30.
Mumumumu =/ Ha så j*vla kul. Bah. J*kla sthlmare. Fredagar. Bah  Det är ju lördagar som gäller... Skämt åsido. Lammkött finns det ju fler av. Och minifashionistas också. Ja, hela staden är ju fylld av wannabes. Så jag klarar mig ju ;) Kompenserar med rosa bubbel och skvaller imorgon istället. Hehe. Kanske unnar mig ett lammkött eller två, mohahahaha. Ja, jag sa ju att jag var trött. lika med: humorn på topp^^ noot.

Wellingtons

Ah ma gad (det har fastnat lite i huvud på mig, det uttrycket. hehe). Jag är trött trött trött. Gäsp gäsp. Bör massa saker. Men gäspar mest. Jag ska ialla fall på den blonda frökens dansuppvisning ikväll. Fintfint. Älskar uppvisningar=) Så bör göra mig lite fin. Det såg ut som om jag hade klätt på mig i sömnen idag. Haaha. Rutig skjorta och röda gummistövlar nämligen. I stekande sol. Eh, till mitt  försvar, så spöregnade något fruktansvärt igår. Haha. Justja, Lekt coach och pimpat jobb åt en polare idag ;) Flitigt ju. xoxo J


Så jag ;)

Jag tänkte ju ha grönt, brunt och beige i mitt badrum. SPA-känsla liksom men asså jag är beredd och ändra mig...(inte köpt något grönt än). Och varför undrar du kanske då...? titta så fiiint duschdraperi =) Cutest!

Och blev jag hungrig med

Ah mah gaad  - Hur gör folk när de pluggar?
Nästan tre timmar har gått och jag har, eh, stenkoll^^

...
...
...
...


Noooot.
Melissa Horn

Ibland har man en känsla av saknad som sitter i. Utan att veta vad. Det känns lite ensamt. I sängen, i huvudet och i allmänhet. Man försöker anamma den på person hit och dit. Är det dig jag saknar? Är det efter dig jag känner en tomhet? Var det samma tomhet som du pratade om?

Men ändå känns det inte helt rätt. Det handlar nog inte alls om dig, honom eller om någon överhuvudtaget. Som om du inte har någonting med det att göra... Kanske är det platser det handlar om? Eller livet? Vad är det som saknas? Maybe it's jus' all in my head? Jag saknar.


(?)

180510


(Klicka på bilderna för källa).

This quote made my day!
"My magic brings Voldemort to the yard and I’m like,

that’s hurting my scar."

=)

Off you go

White trash beautiful - Everlast. Studying and I read like 30 pages, um, which I wasn't supposed to read. Haha. Score. Haha. So you know. Not much up here, just some playin' with the english;) Ps. I'm moving in like 2 weeks. Bood'jaaa ;D Lucky me.  Think I'm gonna buy that cover. Yeah. Xoxo


elloz

¨

" What you resist persists".

The high way or the Low way ?

Jaha, två bamyl och en nattsömn senare - och hon vaknar med huvudvärken ändå!
Den stickande känslan bakom vänster öga som gör att man skulle vilja;
a) Bära ögonskydd som pirater har.
b) Trycka med fingrarna bakom ögongloben.
c) Sitta i ett mörkt rum trots det fina vädret.

Bara att hoppas att jag inte har en tumör i hjärnan av storlek som en citron (Sett Fenomen med John Travolta?). Jag uppdaterar er senare om jag blir sjuktsmart. Åh, jag såg på The Imaginarium of Doctor Parnassus igår igen. Ååååh. Love it! Se den;) Vackra duktiga pojkar a lá Heath Ledger, Andrew Garfield, Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell =)


Psst. Även tagit en panodil zapp. Hejaheja. Idag massa massa plugg.

Iprenmannen klår Bamyl som Bond

Huvudet är sego. Sego. Sego. Och bamyl funkar ju inte...
För igår var finfin. Ja=) Kom in VIP fast jag inte var det.
Himla trevligt att saker och ting kan gå på räls i denna staden också.
Tills man får huvudvärk och vill peta på ngn pojkhals.
Men Äsch, jag får la smila och plugga...
Haha, Allvarligt talat.

Oh my God - Sommar idag* Hurra!!!


(We heart it, Ilovechaos el. Bear?)

Spending Spender


Unusual You.

Superfredag! Monologen börjar:
Chill, shopping a lá kaffebryggare/badrumsmatta/ljusstake,
kokosglassfika och sedan ölhäng snart.
Allt detta med fina folk. Jaa så götta ;D

Superstition - The Kills


(Le Smoking image)


Grym låt.
Börjar gillar svartvita fotografier mer och mer ;)
Romantiserar rökande. Lite. hehe.
Det luktar finally sommar =)
Som vi har längtat!
Jag flyttar om jättekort tid. Hurra.
Har en känsla av saknad. Hm.
It  will pass. Like everything else does.
Ständigt dessa monologinlägg. Hehe.
Fredagspuss:-*

One of these nights


Mobil. På Krogen. Med vännen. Vi stödjer mustaschkampen, hehe. Bl.a. Kan vara ngt mer;) Ler och får röda ögon och imponeras av coola lokalband som är födda 1990 och grymma. Skills. Pusss för stunden!

Groupie?


Ja, Borde bli en sådan. Nästan. Gillar ju skäggiga typer. OCh band! Tänkte precis skriva att det var lite synd om mig för här sitter jag sådär alldeles jättefint 60tals-sminkad och så går det inte att få tag på polaren min.

Men så ringde hon precis! Vilken tur. Så jag springer över dit.
Och sedan ska vi leka coola och kolla på band.
Sicken bra onsdag ;) Xoxo

KaffeÄlskarinna

Det var vååååår idag =)
Fintfint ju.
Kaffemys med Vea <3
Ännu mer fintfint!
Sofftittande på blocket = Julies nya hobby.
Imorgon köper jag nog kaffebryggare =D


(hm. Weheartit?)

Töm ditt rum på tonårstankar nu


Hihihi. My life is full of shit. Nästintill bokstavligen. So far har jag slängt 6 st påsar med skräp från mitt rum. Och typ 7 par skor. Hahaha. Nästan alla hade hål i sig i sulan. Jag inspireras av Cornelis Vreeswijk - Trasiga skor. Hahaha. (Ja, jag har fortfarande kvar typ tre eh, välanvända par skor, som jag inte gärna har på mig om det regnar. Hehe). Puss från Skatan ;)

Du var min Armé - Kent.

Du vet inte vad du har, men om jag drar får du se vad du inte har kvar.Måndag. Måndag. Måndag. 22 dagar. Lyssnar på Allvarligt talat. Typ heeela tiden. Läser bok och funderar på vad jag är villig att lägga på en kaffebryggare. Och kanske chansar och köper svinbillig soffa. Bör klippa mig men ser ni, det ser ju långt ut så det är inte konstigt att jag drar ut på det. Allvarligt talat;) Saknar syrran. Vill dricka mer kaffe. Har egentligen inget viktigt att säga så det är lite därför ni får extra bs. Det känns fint att jag är into photoshop igen =) Weeii. Är det så här det ska vara? Jaja. Puss för stunden alltså =)

Bedroom
Pssst. Klicka på bilden.


Música

Allvarligt talat - Mange Schmidt & Vanessa Falk.

Allvarligt talat - Mange Schmidt & Vanessa Falk.

Allvarligt talat - Mange Schmidt & Vanessa Falk.

Allvarligt talat - Mange Schmidt & Vanessa Falk.

Allvarligt talat - Mange Schmidt & Vanessa Falk.

Allvarligt talat - Mange Schmidt & Vanessa Falk.

Allvarligt talat - Mange Schmidt & Vanessa Falk.

Allvarligt talat - Mange Schmidt & Vanessa Falk.

Allvarligt talat - Mange Schmidt & Vanessa Falk.

Lördagssol...


Julie ;)

...i sinnet. Jag har upptäckt att jag äntligen kan sitta på knä utan att få ont i ankeln. Mitt fot har ju varit trasig sedan mitten på februari. Ja, då var den alldeles lila. Och svullnaden höll i sig ett tag den med. Men nu, nu kan jag peta på min lilla fotknöl och stå på huk igen. Hurra. Känns som en anledning att sminka sig alldeles för mycket och slurpa i sig lite Sangria =) Ja, jag vet jag bör skaffa mig en hobby. En hobby utan dans, skratt, alkohol och utgång. Eller vänta nu...Lät inte allt det där trevligt? Hell yeah, it did. So I'm keeping my hobby =D
Besos!

Upp och Ner Circus=)

Tivoli

Jag faller ju lite för knasiga soffor på blocket. Randig, i plysch, färgglada eller mönstrade.
Och så kom jag på... Hur ballt skulle det inte vara att ha en soffa med palmer på? Hihi.
Kommer ha ett väldigt, eh, intressant hem ;)

Hela världens hem


Det är inte bara vi som kan ha vackra hem <3 Hihi.
(Loveyourchaos.tumblr)

Gaga

Alltså två saker:

- Hitta en Julia-kopia som man kan skoja runt tillsammans med.

- Blodpudding i mjölk.  Blodpudding i mjölk??? Är jag utsatt för ett skämt, aldrig hört talats om detta förr. Och järnet hämmas ju pga. kalciumet så...Ologiskt. Blodpudding och lingonsylt har jag hört men i mjölk??Ps. Julia Vill se Lady Gaga

Avatar


=)

Min lust över photoshop börjar komma tillbaka. Det var ett tag sedan så det känns lite kul att det kliar i fingertopparna igen. Ojoj, Nu borde AvatarJulie ha släckt lampan för ca två timmar sedan. Oh well, Det som får bergochdalbanan en aning i schack borde uppmuntras. Ouí. Natti :-*

Lampara

Everlast - Angel
Upptäckt Everlast. Gillart. Denna låt är fin dessutom.  Det är lampan nedanför också =)


(mi casa es su casa).

Sociala måndagen

Goddagens!
Jag har jättefina vänner och sånt! Puss på dom.
Och tycker att blocket är en mycket smart uppfinning.
Jag har även fyllt i mitt sommarschema.
Arbetsnarkomanen is back ;)

Upp och ner. Ut och in. Bak och fram.

(Haha skulle fota sminkningen. Haha. Why so serious?
Från mars möjligen. Fortfarande lika blek iofs;P)


Haha. Jag är komisk för jag har sjuka humörsvängningar. Ena stunden glad och lugn, andra stunden deppig och trött till att tänka att allt löser sig och sedan dra slutsatsen att jag orkar ingenting. How do I manage? Jag minns min hatkärlek till våren igen. Vet inte riktigt hur man skall få grepp om sig själv och kroppens eventuella hormoner. Bah. Frågan är asså, om karlar har humörsvängningar...De borde berätta mer om det då i alla fall. Oh, Det blev restaurang igår ialla fall. Det var fint. Och mumsigt. Hoppas lättnaden flyter in när jag väl får skriva på kontrakt. Ska stalka imorgon. Mohaha. SchizoJules signar ut ;) Pusss - Trött.

Jag vill somra


(weheartit).

Reality de Julie

Livet är till för att ha kul.
Och möjligen fetträngas i köer ibland. Ja, folk kände på min röv
och jag på andras. Haha. Innan lyckades ja få lite cider i ansiktet,
hoppdansa till Ministry of Sound och stirra på vackra män.
Valborgen var faktiskt trevlig! Lucky me =) Lite blåsigt bara ;)
Hoppas på 3D-bio ikväll=D

RSS 2.0