We Heart Oscars

Hejje gullungar=) Jag tittade minsann på Oscarsgalan inatt. Jag höll mig vaken till ca 04.15 och tänkte att jag skulle titta på det sista sen. Jag vaknade runt 08. hehe. Oh well. Jag tänkte ge omdömen på flickornas klänningar. Wiho. Som en liten fashionista-wannabe. Hursomhelst tyckte jag att det var alldeles för mycket svala, lugna och trista färger. Visst var klänningarna i beige, grått, creme och vitt fina men inte när alla nästan bar samma färger. Suck.


Därför var det skönt när Natalie Portman kom i sin knallrosa klänning och visade hur man kan vara elegant  på ett mer vågat sätt. (tyvärr visar denna bilden inte klänning rättvisa, färgen var mer lysande än så.´) Tummen upp för Natalie och för färg =)


Angelina Jolie var klassisk som vanligt. Skönt att hon inte valde någon beige klänning men lite för säkert med en svart. Skärningen är jättefin vid bysten och smickrande men det är smyckena som livar upp. De såg lite plastiga ut på "nära" håll i TV men ser uppenbarligen bättre ut på bild. Annars såg hon och hennes Brad lite trötta ut. Jag tycker dessutom att slingorna i hennes hår fick se henne att se lite äldre ut. Hon borde satsa på en fyllig, varm och nötig brun hårfärg.


Jessica Biel. Hon körde på trist, neutralt och enkelt som vanligt. Någon verkar ha tutat i henne att hon ska ha kalla färger. Hon verkar inte passa i det, tycker jag. Det blir så livlöst. Jag tycker hon ska våga mer, denna klänning påminner lite för mkt om ett lakan utan passform. Egentligen varken bu eller bä men mycket gäääsp.


Jag gillade Beyoncés dress! Kul med något som sticker ut och får en att reagera bland allt enkelt och klassiskt. Den här klänningen är smickrande och ser, enligt mig, både kvinnlig och lyxig ut. Hon bär upp den galant. Mycket bra och vågat! Wiho.


Anne bar en svalt vacker klänning. Den skulle kunna vara nästintill tråkig men räddas av det varierande paljettmönstret. (även om det blir på gränsen på en bild, bättre på TV) Detta är en av få klänningar som är elegant utan att bli för enkel. Möjligen bar hon en lite för enkel frisyr.


Kate Winslet vann Oscar. Con'Grats=) Hon bar en svårburen klänning men hon får den att se ut som en lättburen en. Hon är avslappnad men sträcker stolt på sig på samma gång. Det ger verkligen henne en Wow-effekt. Hon ser stark och kvinnlig ut på samma gång. Mycket bra outfit på rätt person. Good work!!!

Fler åsikter kommer om fler klänningar. skojigt.
Bilderna: Posh24.se och Oscar.com.


Tonic Water

Hejhå, vad trött jag är. Lite ovan att jobba som jag gör och tar slut rätt snabbt. Fast then again, så är jag inne på min sjunde dag i rad imorgon. Snacka om att det är tur att jag trivs så bra som jag gör! ;) Passa på att njuta då jag behövs... Annars är jag faktiskt ganska glad, pysslar och fryser ovanligt mycket. Jag borde lägga upp mina Växjö-pics men jag vill ju göra dom alldeles tjusiga i PS. Imorgon. Då gör jag det.


Nu ska jag dricka min Schweppes
Puss!

February Cold


Foto - Carolina Gynning. (klicka på bilden!)


Uuhuuäh. Jag är helt ur funktion. Jag måste vara sjuk. Det känns som om jag är bakis med snuva och svullna bihålor. Jag, som ska jobba hela helgen och måndag - tisdag. Got to fix this. Växjö var mkt mkt trevligt. Ni ska få bilder, såklart. Så snart jag orkar röra mig bort från sängen. Så, så länge tycker jag ni ska njuta av denna coola bild på Miss Gynning.
....Dags och snyta mig igen...
*elefantljud*

HAPPY CHILDJag ska se Madonna.
weeeeii!!!Ps. Är i Växjö. Det är gött;)

Casa San Sofia


♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Min Bästa vän Sofia har fått lägenhet. =) Good for her!!!
Den fina Dagen med stort d kommer äga rum den 1 april. Weeii.
Imorrn ska vi sniffa läget på denna lya, vi två. =)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥


Vacker Klänning


Foto; Elle.se

Emma Sahlin och Martina Bonnier.
Jag ville mest bara säga att jag tycker Martinas klänning(t höger) är hur fin som helst. Magisk.
Hundra år senare. Typ.

Down UnderHeejje. Jag ansåg att någon bild på mig sj skulle passa idag. Denna är nog fr slutet av 2007.

I lördags var jag på hemmamys med vin, kex och sånt hos Elin. Hon har skaffat vuxenpoäng och flyttat hemifrån. Det var en toppen kväll och jag vandrade nog inte hem förrän runt 03. Hihi.

En gammal klasskamrat åkte ner till Australien i september och har varit där sedan dess. Igår satt jag och en polare och funderade på hur hon har det. Och vet ni vad, idag var hon inne på msn. Det tycker jag var ett lite mysigt sammanträffande. Så jag började fråga ut henne(såklart) och hon verkar ha det bra. Good for her!

Idag ska jag nog pilla i rummet, ringa M, träffa S och INTE äta mat ute. Hehehe. Jäkla dyrt lyxberoende. Inte konstigt att pengarna flyger iväg. Hehe, nog om detta skvaller för stunden =)

PS. jag har också lite vuxenpoäng. Jag har skaffat ICA-kort. Sådetså.

Puss på nosen :-*

RSS 2.0