Angel FarrahDen 25:e juni avled även en annan känd ängel vid namn Farrah Fawcett. Stor stjärna under 70-talet dels tack vare Charles Angels. Efter 3 kämpiga år med cancern somnade hon tills slut in. Cancern hon dog av var anal/tarmcancer. Vanligt bland kvinnor och två riskfaktorer är rökning och HPV (könsjukdom). Ännu ett tecken på att vi människor måste vara försiktiga och ta hand om oss själva.


MJ

Jag är fortfarande kvar lite i chocken om Michael Jacksons död. Det är synd att världen förlorade en sådan lysande artist men uppriktigt sagt tycker jag att vi (största delen media) inte behandlade honom särskilt väl de sista åren. Hursomhelst, oavsett media och hans privat liv så var han en grym artist som gav många, många människor stor inspiration. Det är mäktigt.


R.i.P

Ps. Jag tycker fortfarande att det är lite läskigt och konstigt men bara någon dag innan hans död laddade jag hem hans album The Essential. Lite smått weird....

HeartBreakingCity

Tusan också.
Så fint väder. I en liten go stad. Ni vet, en stad med rullstensåsar, ett centrum fylld med bekanta och samma gamla barer utan förändring. En stad som är mild och gärna sover 8 timmar om dagen. Det är även en stad som är någonstans mittemellan medelmåttlighet och drömmar om att vara större. En så kallad huvudstads-wannabe. Den sortens städer ger begär av att ha mer. Att den inte är tillräcklig. Ett medfött behov att känna en puls. En sådan stad bor jag i. Det fungerar. Den har sin charm. Ibland. En mini Storstad.

Tills man besöker andra ställen. Som har liv och rörelse. Med ett flertal olika barer, klubbar och pubar som passar ens alla olika humör. En stad som låter en gå ut när man vill och som aldrig stänger. Som har människor som dansar glatt till gatumusikanternas sköna stämma. En stad som har hemliga gator och mysiga butiker som är alldeles unika. En stad med områden som är hämtade ur sagor. En stad som lyses upp av solen på dagen och av neon på natten. En stad som låter en sitta på en uteservering och bara njuta. Ha en paus medan andra fortfarande är på språng. En stad som köpenhamn. Min weekendresa var fantastisk och tog slut alldeles för fort...


Jag har lite ångest.
(Men som tur är, även en gnutta hopp).


Soldyrkare <3

Aaaaah, lystring!
I am totally in love with this weather =D
Vilken känsla, som om vara på semester utomlands, fast hemma.
Mmmm....
(Stolen fr Lolita)

Estocolmo

För inte alls så länge sedan befann jag och Emelie oss i huvudstaden. Det var min present till henne. Så ett par bilder fick vi dessutom till...


På morgonen fikade vi på Vetekatten som ligger alldeles lagom nära centralen och som serverar sagolika bakelser. Emelie tog en oerhört vacker bild på mig... Verkligen =P


Sedan virrade vi mest bara runt i stan och shoppade liksom =)
Vi var t.ex. på Beyond Retro och Emelie köpte kalasglada byxor i Korallfärg. Me likie.  En mycket lyckad dag.

Besos!

Shoelicious

Inspiration =)

 När det finns en tanke bakom fashion så blire fint =)
(Lånade fr Karlas Closet...)

Svep en gammeldansk och le =)

I dont believe I'va told you....I'm going to Copenhagen next weekend. It's a sweet sweet little secret and I just can't wait. Som ni säker redan har förstått om man sneglar igenom tidigare inlägg... Men först ska vi ta oss igenom lite jobbpass och Midsommar!

Åååh, Köbenhavn & smörrebrö' .

Strawberry Dreams

Hehe. Jag sover fortfarande, kära läsare... Mer eller mindre.
Så under denna paus av vakenhet så tänkte jag bara informera er, som den ängeln jag är, hur värd den nya Marabou -chokladkakan är. Mjölkchoklad med jordgubbar är himmelsk! Köp den, lagra upp och njut ända intill hösten är mitt råd. Jag vill att mina smaklökar ska dansa när det är oktober också.


Mmm...Marabou!

Z z z . . .


Fortfarande trött.

Hello Goodbye


Tisdag.
I like.
Ledig...

Försökte mig på att gå upp lite tidigare och pröva på några pilates rörelser. Haha.
Jag drog praktiskt taget ner täcket på golvet, rullade ner fr sängen och lyfte sedan lite på ena benet. Hehe. engagerad...Borde dock träna upp min smidighet. Just nu är jag lika smidig som ett kylskåp. Not good.

Nu blev jao sugen på att lyssna på lite Beatles.

Puss-a-long AguaEyes

Det Adolf Hitler och jag skulle kunna ha gemensamt.

Nyss läste jag att Adolf Hitlers födelsedag var den 20 april. Kan det stämma, tänkte jag med en gnutta hopp...?
(Jag minns ju tydligt ett avsnitt där lille Bart fr Simpsons mobbades av sin Duffälskande far för att fylla år på samma dag som Hitler - den 15 juli). Och som vi alla vet, fyller ju fröken Jules den 15 juli. Så jag har tagit denna fakta fr Simpsons på blodigt allvar. Buhu.

Så föddes Mr. Hitler den 20 april eller 15 juli??? - Det är frågan...
Tack och lov kan man ju kolla upp detta mysterium hur lätt som helst på wikipedia:

Denne Karl hade sin speciella dag den 20 april (och fick förhoppningsvis inga presenter. Ond ond man..)
Så jag kan med gott samvete fira min födelsedag (och får förhoppningsvis många många presenter. God god kvinna).

Alive

Jupp. Lever. med nöd och näppe. Min baksmälla i lördags var inte att leka med fyfy. Fredagen var helt fab och värd. Svepte en hel flaska bubbel själv, ett par öl, drinkar m.m. hehehe. Verkar som om någon fick för sig att det var hennes student....

 Jag skulle verkligen har druckit vatten när jag kom hem dock. Ujuj. Var helt död på lördagen och klarade bara av att dricka mjölk. Men, men - Kul att se alla studenterna =) wei. Härlig dag. Visst borde man ha fler sådanna i ens liv? Minst två. Bilder bör komma upp här. snart.

Puss skumpis

Jules on Hold


Telefonkö är sjukt kul. Och tidsfördrivande. Right?

biip...bip..biip..bip..
"det är två samtal före dig i kön"
biip..bip..biip..

I like to move it, move it

Jag tror jag har någon slags smygkärlek till stress.

Hehe. Suck. Jag har suttit och surfat runt lite på webben(hihi) ang. studier och sådant. Blir alldeles snurrig i huvudet. Blir så trött på att allt ska vara så krångligt och svårformulerat. Känner mig mer eller mindre tom i skallen pga. att jag inte förstå bu eller bä när det kommer till de nya reglerna 2010, olika meritpoäng, hp och CSN m.m. Ujujuj... Antar att jag måste prata med någon som har bättre koll. Eller chansa, eller kanske strunta i det helt. Hm.

Fast kruxet handlar väl egentligen om vad man vill göra in the future. Men man vill ju vara på säkra sidan innan allt det där runt 2010...Hm. Den som vet, förklara gärna ;)  Annars ska jag nog pillidutta mig i naveln eller liknande.

Hehe.

RSS 2.0