Kamera


Fler än jag som sminkar sig själva när de är:
 uttråkade
rastlösa
partysugna
frustrerade
glada
eget alternativ...




Psst. This is taken with my new camera. Nikon D60 =)
(Dock har jag lite svårigheter att förstå den helt och hållet).

Sthlm vs Gbg


Så skönt när man kan förkorta städers namn =)
Jag ska ialla fall till Sthlm på fredag över dagen med min fina fancy friend. Det blir nog gött. Därav bilden. Jules in Sthlm. (Trött, full och frustrerad skulle jag nog kunna ha varit där. Klockan är nog runt 03-04 och jag och mitt sällskap har blivit utelåsta. Fyfan). Jag hittade kurser på Komvux i Gbg som lockade. Tänkas sig. Little big me in gbg? Vem vet =D Wiho.
Puss!!!

Frisbeee

Tröttis ska jobba idag. Det blir bra med lite extra klirrr i kassan. Och ngt att göra ju.
Spelade Frisbee golf häromdagen. Rätt segt men skoj. Hehe. Ska få ngn teknik så gåre nog bättre....

LEGS


Coola strumpbyxor =)

puss på Pölse och Kastrup

Hej igen. Nä, vet ni vad? Jag vill till Köpenhamn!
(i förrigår ville jag till Berlin iofs men ändå).

Köpenhamn är så mysigt med alla de täta husen, språket, shoppingen och såklart maten.
Det jag egentligen inte vet något om det är ju utelivet, det bör ju ändras på tycker jag.

Copenhagen Dreaming. Så länge får ni en bild på Fia som Johanna har tagit och jag har redigerat.


Puss!

Eye Love


Foto: Pause.se

Jag blev störtkär i det där fotot =) Synd att jag inte hittade det i större strl. Eller skapade det sig. hihi.
Jag beter mig fortfarande mellow. Tror att kärnan till det ligger i att jag inte har jobbat på en dryg vecka. Jag blir en aning rastlös. Jag har dessutom börjat få ryckningar i mina ögonfransar igen. Sist jag hade det hade jag det i typ tre veckor. Källa till epilepsifransarna är fortfarande okänd. Oh well. Ge gärna typ på hur ni vaknar upp glada ;)
(om ngn nu läser detta...hehe). Fast jag fått ett litet guldkorn till familjen Jules ska ni veta.

Onsdagstankar

Jag tycker det är så konstigt. Hur ens hjärta känns tungt utan anledning. Som om man saknar något fast man inte har någon aning om vad eller vem det kan vara. Man har det ju bra men det är ändå svårt att skratta. Det tar timmar att kunna somna och man vet helt enkelt inte vad det är som håller en uppe. Vad är det för fel...? När man egentligen bör må bra. Ni vet? Kan det vara så att jag är så bortskämd att jag inte trivs med en situation som är "bara" okey eller är det kanske t.o.m tvärtom bara väldigt ovant? I'm not really feeling alive...på något underligt sätt.

Hm.

Puss a la Jackies


Little Boots




Visste inte att denna tjej är artist förrän syrran smsade. Elin var mer insatt än jag;) Träffat henne en gång faktiskt. Med min systeryster som är polare med henne. Hon var lika söt då fast inte lika blond och rätt så trött. Hehe. Good Luck to henne i alla fall. Låtarna är party. Det gillas ju =)

Hobbys

Mina föräldrars respektive har ett gemensamt intresse (förutom att irritera skiten ur mig):
d a m m s u g n i n g.

Jupp. Mammas man t.ex. han kan dammsuga i timmar. Gärna lördagar. Fr 11 - 21. Åh så kul.
Och min fars sambo, hon, hon har minsann en speciell dammsugardag. Ohja, alltid torsdagar (minst).

Black Eyes

I have a feeling this could become a good, good day...
Time 4 Fika ;)


I wish you do it again

Jag ska nog rita eller skriva eller något annat kreativt. Jag behöver få ur mig något. Och få i mig något. Haha. Bara ätit frukost idag. Nä, men på riktigt. Jag är rätt tankefylld idag. På gott och ont. Vilket märktes på tidigare inlägget. (Som inte inkl. nätverkssladden eftersom jag vill slippa buttra miner).




Psst. I just love Nickelback - Next Contestant
(Jag kan ha sagt det förr. Men ändå. Seså, Sök på youtube eller Spotify).

Vad är det som går och går..?

Ja.
Ja.
Yes.
Här händer det inte särskilt mycket.
Knappt så att man vet om man lever eller inte. Fast nu tog jag ju i, det vet man ju egentligen.
Det är bara det att det känns som om tiden står stilla trots att man ser hur dagarnas namn förändras.
Måndag blir till tisdag och tisdag förvandlas till onsdag. Men det hade lika gärna kunna vara en och samma dag.

Äsch. Det kommer bli förändring. Ja, om det nu är vad jag vill ha.
Jamen nu var jag lite för careful igen, det vet jag ju att jag vill. Tror jag. Haha. En liten en i alla fall.
Som ger lite hopp, tro och energi. 

Jag vill se något nytt. Ja. Någon ny stad, om än så bara för en stund.
Ja, jag vet. Jag svamlar. Jag vet nog inte egentligen vad jag vill ha sagt men försöker ändå.

Jag är inte sådär jättejättebra på att ta vara på min ledighet just nu. Eller ja, det beror ju på hur man definerar.
Jag lyckas ju få tiden att gå trots den befintliga känslan av  p a u s e. Det är ju faktiskt ganska skickligt. Man vet ju känslan hur frustrerad man kan vara när tiden inte räcker till. När tiden springer ifrån en. Oartigt kan tyckas. Man vill ju bara så mycket på så kort tid just då. Nu vill jag inte särskilt mycket på jättemycket tid. Haha.

Jag ska sluta svamla nu.
Note to self: Bättre att svamla när man faktiskt har en poäng.

Snart var det torsdag då ;)

Joaqiun Phoenix


Ung och inge burrburrigt skägg, Hihi.

Just playing with thoughts of fashion and time

Har ni tänkt på att just manligt är rätt så trendigt nu i modevärlden? För oss kvinnor alltså. Jag tänkte lite extra på det idag när jag såg bilderna här nedan.

Markerande axlar, kavajer, stora skjortor, så kallade pojkvänsjeans och mkt dragkedjor alt. nitar och skinn. Inte fullt så mycket figursytt. Är det ett svar på lågkonjukturen? Troligen. Det känns som om det har hänt förr. Speciellt vid sådanna här tider. Tidigare när världen inte har varit på topp så har kvinnomode influerats extra mycket av herrkläder. Vårt yttre ska inte längre bara vara vackert för ögat att skåda utan ge ett starkt intryck av styrka, tuffhet , unisex och makt. Jämnställdhet.

Våra kläder blir en symbol för att vi klarar oss minst lika bra i den hårda världen som vem som helst. Det är en självklarhet att vi kan tävla och konkurrera med the big boys up there. Bevisa vilka som kan få planeten i balans igen.

Hihi. Bara en tanke om hur det skulle kunna vara. Nog är det underhållande att analysera mode. Vem vet, när lågkonjukturen tar slut kanske det blir trendigt att vara lite extra bootylicious a lá 50-tal med feminina klänningar och kjolar. Vem vet ;) Puss.


Source: http://community.livejournal.com/modelcouture


Believe



We ♥ It's Media.

Britney är Dyrilious

Jag tänkte faktiskt lite att jag skulle kunna ha gått upp tidigt idag.
Försöka klicka till mig en biljett eller två, till Britneys konsert. Det vore ju kul och se henne, stor världsstjärna som hon är. Men min supersköna säng vann duellen mot väckarklockan och sen så visade det sig att biljetter kostar mellan sisådär 700 - 4500 kronor. Haha. Det är ju mer än Madonna ju. Silly Brit. 
 
Så då var det ju tur att jag sussade vidare med andra ord.

Coola Britney i lyxförpackning.
(Stackars alla de små fansen som har längtat som galningar och sedan upptäcker att det är alldeles för dyrt för att se sin stora idol. poor those sweethearts).

Haven't ever been into Thursdays....really.


Carolina Winberg

Im ready to jump



Jag tror jag är lite smått manlig av mig ibland. Jag har upptäckt en intressant liten egenskap hos mig... Jag tycker om att söka på tekniska prylar på internet och jämföra dem. Det kanske iofs är helt vanligt...? Det kan vara allt fr Digitala kompakt/systemkameror, USB-minnen, mobiler och externa hårddiskar. Haha, spännande va...Vi får väl se om jag faller för något. Jag börjar ju bli lite smygtrött på min kompakt kamera fastän jag älskar den också.

hehe oh well dags att surfa vidare, man ;)

Free as a bird and an internetnerd

Jag är fortfarande helt glad över hur Jessica Biel lyckades på galan.
Nästan lite stolt. Haha. Jag har inget liv...
; )

Met Museum Gala 2009

Åh va roligt här har jag nästan missat en gala med fina kändisar som har fina kreationer. Tur att jag inte gjorde det eftersom jag tycker det är så kul att leka modebloggerska som vet vad hon snackar om, hihi. Jag tycker det var jättemånga som lyckades mycket mycket bra. Många av kändisarna strålade och bar inspirerande klänningar. De få andra som inte lyckades lika bra tänker jag ignorera för denna gång. Bara massa glittrande, glada guldkorn nu! =)


Kul att dessa damer valde att posera med varandra. Tre rätt med andra ord! Liv Tyler är enligt mig en av världens vackraste kvinnor och hon ser fantastisk ut här. Passar mycket bra i blått. Kate Hudson är även hon en skönhet som klär i det mesta. Speciellt i denna guldglittrande klänning som hon matchar smidigt med sin solbränna. Stella McCartneys outfit är lite väl vågad men hon ser ut att bära upp den med stolthet vilket gör att hon kommer undan med det...


Detta var visst Rihannas första offentliga tillställning efter all drama som har cirkulerat runt henne på sistone... Jag tycker därför att det är extra snyggt att hon valde att bära kostym. Hon ser stark, tuff och cool ut. Det känns som om hon medvetet ger ett dolt statement med detta.

Åh! Hurra för Jessica Biel denna gång =)
Jag brukar vanligtvis tycka att hon alltid bär alldeles för enkla klänningar i för trista färger men inget av det stämmer in på henne här. (hon har nog hört mig genom telepati...) Jag tror faktiskt Hon var allra bäst klädd av alla denna gång. Vacker, lysande färg, smickrande figur och urfina detaljer på klänningen. APPLÅDER!

Coola var för sig men ännu coolare ihop!
Kate Moss såg rätt trött och skelögd ut på många bilder men så hittade jag denna, där hon ler fint. Hon lyckades även denna gång. Mest bara för att hon är hon. Hon kan ju liksom ha den där huvudenbonaden och få halva jordklotet att vilja ha en likadan.
Mäktigt.

Oerhört vacker färg. Speciellt tillsammans med hennes mörka, vackra hudton.

Snygga linjer och skärningar i klänningen. Gillar den långa ärmen. Dock snäpet för sexig.
Vilken antagligen beror mest på att hon har öppen mun och handen på låret. Haha.

Claudia är förvånande snygg här då hon vanligtvis verkar vara mycket vackrare i photoshoots än på röda mattan. Klänningen passar verkligen och hon har matchat den bra med sitt halvrufsig blonda kalufs. Åh,  och linjerna på klänningen är ju riktigt snygga...

Jag tror vi få oss en till liten stilikon där borta i Hollywood. Emma Roberts har lyckats rätt bra förr men här är hennes klänningen sjukt cool! Väldigt spännande material och grym färg. Supersnyggt helt enkelt!

Katy Perrys klänning var egentligen inte superimponerade. Rätt simpel om jag ska vara ärlig.
Hade kunnat varit mer elegant i kanske vitt eller svart. Som tur är, är bilden i sig jättevacker. Bilden lyfter upp hela klänningen, skapar mystik och ger oss lite extra känsla av lyx då blixten speglar sig i halsbandet. Älskar bilden!

Slutligen...





(Foton: Style.com och Posh24.se)

the Very Best of Mum's Bday


Tankar på te 3 sek senare

(Jag vet! Jag ska dricka te och pyssla/städa i mitt rum tills sweet syster orkar titta på The Secret =)
Det kan ju vara bra sätt att bli av med rastlösheten och få lite extra  Julia - es - una - persona - muy - bien - feelings.)

Dysfunktionell för stunden

Åh. jag är pyttelite ur funktion. När det kliar lite i kroppen. När man suckar lite för många gånger. När man känner sig rastlös men samtidigt seg. Man himlar en del med ögon och har en aning kortare stubin. Ja, det kan man ju säga är lite ur balans. Men jag vet det blir bättre. Jag har tro på't ;) När mina batterier fylls med lite energi, positivitet och lite mer rutin =)

Jag tycker om mina vänner. Vi går så bra ihop och har ett fint samspel med både kärlek och respekt =) Puss på er som ser detta ;)

:-*



Old pic.(Ser ni fina piercingen..?)
Jag är fruktansvärt sugen på att investera i en systemkamera. Vore en bra investering. Vill!!!
Vet ni någon bra, någon ängel där ute i cyberspace?

Fast jag vill hemskt gärna resa ju. Leva. 
Känns lite som om jag är On Hold eller att Pause-knappen är på. Hm.
Söndagar, ni vet. Mycket thoughts.....


VåR

Åh vilken härlig dag jag har haft idag! Ååååååååååh =)
Dagen har ju varit alldeles solig, varm och helt enkel finfin. Jag och min kära Fia åt på Jensens, tittade på band som spelade på torget och upptäckte sedan en marknad lite högre upp. Jag älskar marknader =D

Denna var fylld med inspiration fr Europas olika hörn. Grekiska oliver, franska crepes, spansk paella och engelskt godis. LYCKA!!! jag ääälskar marknader (Värt att nämna fler än en gång..) Snart ska jag dessutom dricka öl med syrran på någon uteservering. Sweet. 

Lyckad Första Maj =D


Miami Dreams =)

Valborg 2009 och jag kände mig som 17 igen.

Ibland blir jag lite besviken på Sverige. Rätt så sårad faktiskt. Speciellt i min hemstad. Som kan vara så vacker, relativt händelserik och fylld med massa olika caféer med spännande bakverk och kaffedrinkar. Men när man står i kö i 2h för att få komma in på Campus på Valborg och sedan blir jätteglad när man kommer fram till dörrvakten och ler. Säger skojsamt äntligen och sedan, bli nekad i dörren. Anledning? Åldersgränsen var 20 år....

...Vilket jag kommer att vara om 2 månader. Så då fick jag ju snällt stiga ur denna kö eftersom jag visst var alldeles för ung. (Tur att de var så duktiga och skrev dit deras åldergräns på affischerna så man inte behövde stå i kö i onödan.)

Regler är regler, inte sant =(
Suck!!!






Psst. Tack och lov att min bästa vän inte blir alltför besviken.
Det behövdes då mina känslor bubblade stark under ytan.

RSS 2.0